Sanne Thijssen en Logan Fiechter besluiten de dag met topklasseringen in St. Tropez

Sanne Thijssen en Logan Fiechter besluiten de dag met topklasseringen in St. Tropez

In St. Tropez werd de dag zonet afgesloten met het hoofdnummer van de dag: een 1m50 rubriek van de CSI3* competitie waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. 24 Deelnemers waagden hun kans maar het was de Colombiaan Dayro Arroyave die met de overwinning aan de haal ging. In het zadel van Questa vd Heffinck, een 14-jarige BWP-merrie; kon hij een foutloze ronde springen in 58,99 seconden. De Cabrio Z dochter stopte de chrono na 58,99 seconden. 

Emanuele Gaudiano, die eerder vandaag al een overwinning op zijn naam kon schrijven, moest dit keer vrede nemen met de tweede plaats. Hij zadelde Vasco 118 (v. Vivant) om in 59,30 seconden foutloos naar de finish te springen. Matteao Checci en Elixir de Chalusse (v. Kannan) vervolledigde het podium na een foutloze ronde in 60,68 seconden. 

De vierde plaats kwam dan weer op naam van Erika Lickhammer-Van Helmond. In het zadel van I Comme Tessa Vhl (v. Comme Il Faut) kon ze de nul op het scorebord houden en klokte ze af in 64,80 seconden. Arroyave was niet enkel goed voor de eerste plaats, ook de vijfde plaats kwam op naam van de Colombiaan. Dit keer zadelde hij E Jasmin du Maquis Z (v. Elvis Ter Putte) om in 65,92 seconden naar de finish te springen.

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag sprong Sanne Thijssen al op het podium in het 1m35 rechtstreeks op tijd. Ze reed Lolandria Z (v. Lux Z) foutloos rond in 62,61 seconden, wat haar een derde plaats opleverde. De overwinning kwam hier in handen van Charlotte Slosse. De Franse amazone rekende op Frisbee des Flagues (v. Von Chacco Ixe) om in 61,28 seconden foutloos naar de finish te springen. Gianluca Milner en Oost West vh Keizershof (v. Harely) maakten het podium compleet. Deze Italiaanse combinatie deed het foutloos in 62,40 seconden. 

Logan Fiechter reed op zijn beurt naar een knappe vijfde plaats. Zijn Optima vd Bisschop (v. Denzel van't Meulenhof) deed het foutloos in 65,45 seconden.

Klik hier voor de resultaten