Nederlandse pararuiters zetten goede vorm in Waregem ook op zaterdag verder

Nederlandse pararuiters zetten goede vorm in Waregem ook op zaterdag verder

In Waregem staat er dit weekend een wedstrijd voor paradressuurruiters op het programma. Gisteren kwamen de Nederlanders al erg goed uit de startblokken en die lijn besloten ze vandaag gewoon door te trekken. 

In de Grand Prix B Graad 2 reed Loes Cevaal naar een zilveren medaille in het zadel van Dolce Gabbana. Het duo hun Grand Prix werd door de jury met een totaal van 71,433% beloond, waarmee ze enkel Heidemarie Dresing voor moesten laten; Dressing en haar Horse 24 Dooloop kregen een totaal van 73,133% achter hun naam. 

 Een andere Grand Prix die vandaag op het programma stond, was die in Graad 5. De overwinning kwam in handen van de Nederlandse Britney De Jong en Caramba N.O.P. De jury kon hun Grand Prix duidelijk smaken want zij kregen een totaal van 74,816% achter hun naam. 

Ook in de Grand Prix van Graad 1 was er een Nederlandse overwinning: Annemarieke Nobel reed in het zadel van Doo Schufro alle competitie naar huis met een totaalscore van 76,042%. In de GP van Graad 4 nam Melissa Janssen zowel de derde (Royal Rubinstein) als de vierde (Dream-Boy) plaats voor haar rekening. Dit met scores van respectievelijk 70,405% en 70,243%. 

In Graad 3 verzekerde Rixt Van der Horst dan weer een Nederlandse overwinning. Zij reed Eisma's Royal Fonq naar een totaalscore van 74,133%. 

Klik hier voor alle resultaten