Mans Thijssen rijdt top vijf in 1.45m grote prijs bij Peelbergen

Mans Thijssen rijdt top vijf in 1.45m grote prijs bij Peelbergen

Het concours bij Peelbergen sloot vandaag af met de CSI2* Grand Prix over een hoogte van 1.45m. Beste Nederlandse combinatie tussen de 36 starters was Mans Thijssen met de eigen gefokte 10-jarige hengst, Hello (Alano). Met negen combinaties aan de start van de barrage zetten zij de vijfde beste foutloze tijd neer.

Winst in deze hoofdrubriek ging uiteindelijk naar Celine Schoonbroodt - De Azevedo en de 9-jarige vosmerrie Deesse des Embruns (Mylord Carthago). Van de negen combinaties aan de start van de barrage bleven zij als enige duo foutloos onder de 42 seconden. De Finse Anna-Julia Kontio finishte met Jay Jay van de Mottelhoeve (Faldiano) als tweede in een tijd van 42.65 seconden. Annika Axelsson sloot de top drie af met een bronzen medaille voor Zweden op de rug van Zandycolle Z (Zandor), uitgebracht voor Stoeterij Zangersheide.

De Braziliaan Victor Mariano Luminatti plaatste zich met de 9-jarige Eldorado van de Zeshoek dochter, Idette als vierde. Mans Thijssen completeerde als beste Nederlander de top vijf in het zadel van Hello.

Uitslag