Vincent Voorn en Kim Emmen scoren op Sunshine Tour

Vincent Voorn en Kim Emmen scoren op Sunshine Tour

De hindernissen stonden maar liefst 1.50m hoog in de hoofdrubriek van de Sunshine Tour. Het was uiteindelijk Dermott Lennon die met de 11-jarige Ierse-merrie, Mjm Pursuit (Aldato)

De Ierse springcombinatie bleef in deze 1.50m rubriek als enige foutloos onder de 59 seconden. Julie Welles volgde op de tweede plek met de 11-jarige Ambra (Quintender) voor Andreas Schou met de 9-jarige Quadrosson Ask (Quadros 3).

Net buiten het podium sprong Vincent Voorn met de 12-jarige KWPN-merrie, Diva (No Limit) foutloos naar de zesde plek. Ook Henk van de Pol plaatste zich in de top tien. Samen met Looyman Z (Numero Uno) sprong de Nederlander naar de negende plek.

In de 1.40m internationale rubriek sprong Kim Emmen in de prijzen met Warriors Glory (Warrior). Het  duo sprong foutloos naar de zevende plek terwijl  Antonio Matos Almeida de proef won in het zadel van de 12-jarige  BWP-merrie, Irene van de Kwachthoeve (Griseldi).

Bij de zesjarigen won Kim Emmen met de AES-ruin, Astrid's Lad (Luidam Elite). De Nederlandse bleef ruim drie seconden oor op Pontus Westergren met Diabelle Ems (Tailormade Diarado's Boy). Olivia Skinner vervolledigde het podium met de KWPN-merrie, Jobijn (Everdale).

Alle resultaten