Hengsten Spotlight: Focus op Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos

Hengsten  Spotlight: Focus op Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos

Deze week staat opnieuw een manche van de PAVO Hengstencompetitie op de agenda. De fokkers zijn druk aan het beslissen met welke hengsten ze dit jaar in zee willen om hun succesverhaal te starten of verder te zetten. Daarom helpen we met enkele focussen op hengsten. Na Erco van 't Roosakker en Plato de Muze richten we onze spotlight op Scuderia 1918  Halifax van het Kluizebos.

Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos is met voorsprong de allerbeste zoon van de legendarische Heartbreaker. In 2017 was zijn dominantie op de internationale scène zo indrukwekkend dat hij door de WBFSH uitgeroepen werd tot paard van het jaar. Een jaar later benadrukte hij zijn genialiteit doorde GP van Rome op zijn naam te schrijven.

Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos komt uit één van België ’s meest beschreven stammen, Quinette Ut, die o.a. Bentley en Souvenir van de Heffinck bracht, net als Quel Homme en Quelle Dame van de Heffinck. Uitzonderlijke scherpte, een ongeëvenaarde winnaarsmentaliteit en een lichaam gebouwd naar de hoogste eisen van de moderne sport is wat Halifax te bieden heeft!

Meer info: KLIK HIER