Piet Raijmakers Jr. pakt opnieuw zilver in Opgblabbeek

Piet Raijmakers Jr. pakt opnieuw zilver in Opgblabbeek

In het Sentower Park kwamen vandaag de jonge paarden in actie. In de rubriek voor 7 en 8-jarige paarden was Piet Raijmakers Jr. met Kruziano (V. Graziano) de achtervolger op twee. En dat na zijn al eerder behaalde tweede plaats gisteren in de CSI3*.

Samen met de 8-jarige KWPN ruin deed Raijmakers Jr. een gooi naar de overwinning. Helaas moesten ze hun meerdere erkennen in de Duitse Sophie Hinners en genoegen nemen met alweer het zilver. Hinners zette er met de 8-jarige Holsteinermerrie Honey Bunny 2 (V. Livello) de te kloppen tijd op 62.41. Niemand wist hen te verbeteren dus schreven zij de proef op hun naam. Plaats drie was voor de Portugese Francisco Rocha en Lirio Do Belmonte. 

Plaats vier en vijf was beide voor een Belgische combinatie weggelegd. Jules Van Hoydonck reed er Desiree Dr Z (V. Sea Coach Don't Touch Tiji Her) naar vier, vijf was voor Guy Janssens en Panamera Sth (V. Jonsaunier Dwergse Hagen). 

Eerder die ochtend kwamen ook de 5 en 6-jarige aan bod. Hierin was het wederom de Duitse Richard Vogel die met de overwinning ging lopen. Dat deed hij deze keer met El Corlensky (V. Cornet Obolensky). Plaats twee was voor Joris Geenen en Chesallo Hp Z (V. Casallo Z). Jaroslav Sima en Questa Dwerse Hagen (V. Leandro VG) volgde op drie. Maxi De Weert was met de 6-jarige Chacco Blue afstamming Chiara Vdh knap 9e en dus beste Nederlander in deze uitslag. 

Bekijk hier alle resultaten