Nieuwe gekeurde hengst voor Willem Greve

Nieuwe gekeurde hengst voor Willem Greve

Nadat Marriët Smit-Hoekstra eerder deze week bekend maakte dat Kaida CM (Kannan) naar de stallen van Willem Greve trekt, verhuist ook de AES-gekeurde Innsbruck Cooper naar de stallen van de Nederlander. " ik vind dat het paard deze kans verdiend. We zijn er met z’n allen goed uitgekomen. Ik heb een geweldige tijd met hem gehad." reageert Marriët.

"Het kwam tot sprake na een lesje. Willem deed voor hoe ik hem rijden moest, en ik zag dat hij het zoveel beter deed. Ik heb altijd in Innsbruck geloofd. Het gevoel is altijd goed, het zit er in. Ik wist zelf alleen niet zo goed hoe. En nu zag ik het. Ik heb niet zo’n ego dat ik vind dat ik het af moet maken - ik vind dat het paard deze kans verdiend. We zijn er met z’n allen goed uitgekomen. Ik heb een geweldige tijd met hem gehad. Super dankbaar een deel van zijn carrière heb mogen opleiden: maar hij is toe aan deze stap. Hij moet én gaat de echte dikke proeven lopen." schrijft de amazone.

Samen met Hoekstra sprong de hengst tot op een internationaal 1.45m niveau. Het paar klasseerde zich dit jaar oa. tijdens het CSI2* in Wolden en Exloo.