Net geen overwinning voor Maikel van der Vleuten bij de zeven- en achtjarigen in Deurne

Net geen overwinning voor Maikel van der Vleuten bij de zeven- en achtjarigen in Deurne

In de Green Valley Estate in Deurne werd zojuist een proef voor zeven- en achtjarige paarden afgewerkt. Vandaag kregen zij een parcours rechtstreeks op tijd voorgeschoteld. In totaal konden zeventien combinaties foutloos blijven en daarvan was Edoardo Alain Dubois de snelste. Zo wint de Italiaan deze rubriek al voor de tweede dag op rij. De rest van de top drie was wel voor Nederland dankzij Maikel van der Vleuten en Bert Jan van de Pol. 

Ook vandaag kon Edoardo Alain Dubois weer op de Kannan-dochter Kiara rekenen om de snelste tijd neer te zetten. Ze finishten in 62,58 seconden en dat resultaat bleek opnieuw onklopbaar. Zo was Kiara ook vandaag weer de beste zevenjarige. Maikel van der Vleuten kwam wel dicht in de buurt. Met Equus Tame (v. Qlassic Bois Margot) ging hij door de finish in 63,75 seconden, goed voor de tweede plaats. De hengst kroonde zich ook meteen tot beste achtjarige van de proef. 

Bert Jan van de Pol nam met de achtjarige Jersey Devil (v. VDL Zirocco Blue) de derde plaats voor zijn rekening. Elliott Gordon (Amy 365) en Dimme D'Haese (Panache v/d Wateringhoeve) vervolledigden de top vijf. 

Dennis van den Brink (Joy of Spring R) en Logan Fiechter (Dominos) konden zich ook nog klasseren in deze rubriek na een foutloze omloop. 



Klik hier voor de volledige uitslag.