Leopold van Asten springt de top drie binnen in de 2* 1m40-rubriek van Deurne

Leopold van Asten springt de top drie binnen in de 2* 1m40-rubriek van Deurne

Onze landgenoten zijn in uitstekende doen op de Green Valley Estate in Deurne! Zojuist werd daar een 2* 1m40-rubriek tegen de klok afgewerkt en het bleek nog niet zo simpel om foutloos te blijven. Uiteindelijk slaagden zeven deelnemers erin de nul te behouden en daarvan was Dimme D'Haese de snelste. Leopold van Asten zorgde voor de beste Nederlandse prestatie met een mooie derde plaats. 

Met Jacobien Dwerse Hagen (v. Va-Vite) sprong Dimme D'Haese gisteren al naar de tweede plaats en vandaag deden ze nog beter. Ze bleven foutloos en gingen pijlsnel door het parcours in een tijd van 63,59 seconden. Het leverde hen een verdiende overwinning op. Op twee zagen we Malin Parmler. Die was met Moneymaker Van'T Eigenlo (v. Echo Van T Spieveld) zo'n vier seconden trager dan de winnaars.

Leopold van Asten en VDL Groep Victoria (v. Do Spiritivo) hielden de Nederlandse eer hoog. Zij eindigden op een mooie derde plaats na een foutloos parcours waarbij ze de tijd nog onder de 70 seconden wisten te houden. De vierde plaats was eveneens voor Nederland dankzij Amber Fijen en Nirvana Van T Akkerhof (v. Quickfeuer Van Koekshof). De top vijf werd vervolledigd door Manuel Fernandez Saro en Jano Eqd (v. Kannan). 

Verder konden ook Eric van der Vleuten (Dreamland), Michel Hendrix (Hendrick's HX), Ruben Romp (Inflame GO) en Piet Raijmakers Jr (Van Schijndel's Galetto) zich nog klasseren. 


Klik hier voor de volledige uitslag.