Logan Fiechter springt de top drie binnen bij de zeven- en achtjarigen in Deurne

Logan Fiechter springt de top drie binnen bij de zeven- en achtjarigen in Deurne

Op de Green Valley Estate in Deurne is de eerste proef van de dag inmiddels afgelopen. De zeven- en achtjarige paarden kwamen als eerste in actie met een twee fasen special parcours. 19 combinaties konden dubbel foutloos blijven en daarvan was Edoardo Alain Dubois de snelste. Logan Fiechter leverde de beste Nederlandse prestatie met een mooie derde plaats. 

Het werd Italië boven in deze openingsrubriek dankzij Edoardo Alain Dubois. Hij reed de Kannan-dochter Kiara snel en foutloos door het parcours in een tijd van 30,44 seconden, genoeg voor de overwinning. Kiara was hiermee meteen ook de beste zevenjarige van de proef. 

Dimme D'Haese kon bijna proeven van de overwinning. In het zadel van de zevenjarige Panache v/d Wateringhoeve (v. Cicero Z van Paemel) eindigde hij op de tweede plaats in 31,16 seconden. 


Logan Fiechter hield de Nederlandse eer hoog in deze proef. Met de Diamant de Semilly-zoon Dominos vervolledigde hij de top drie na een snelle, foutloze ronde. De winnaar, Edoardo Alain Dubois, nam met Idem van ter Hilst (v. Antares V Ter Hilst) ook nog de vierde plaats voor zijn rekening. Daarmee reed hij zowel de beste zevenjarige als de beste achtjarige van de proef. De vijfde plaats was opnieuw voor Nederland dankzij Iris Looymans en Primero H.H. van de Ruiter (v. Corydon van T&L). Verder konden ook Wiljan Laarakkers (Jefferson), Bert Jan van de Pol (Jersey Devil) en Aniek Diks (Kwandani) zich nog klasseren. 


Klik hier voor de volledige uitslag.