Wout-Jan van der Schans heer en meester in eerste 3* rubriek van de dag in Opglabbeek

Wout-Jan van der Schans heer en meester in eerste 3* rubriek van de dag in Opglabbeek

In het Sentower Park te Opglabbeek is de eerste 3*-rubriek van de week net afgerond. Dat werd een 1m35 twee fasen special. Er werd enorm sterk gereden want maar liefst 32 combinaties konden dubbel foutloos blijven. Daardoor werd er echt gestreden en lagen de resultaten dicht bij elkaar. Uiteindelijk ging de overwinning naar Nederland dankzij Wout-Jan van der Schans. Van alle deelnemers was hij de snelste. 

Wout-Jan van der Schans kon voor deze proef rekenen op Isabella (v. Extase) om de snelle tijd van 34,09 seconden neer te zetten. Dat was net genoeg om de proef op zijn naam te zetten. Virginie Bourgeois-Arnhem kwam wel nog gevaarlijk dichtbij. Zij stuurde Othello van de Eldamahoeve (v. Scendix) door de finish in een tijd van 34,19 seconden, en zo verwees van der Schans hen door naar de tweede plaats. De top drie werd vervolledigd door Stina Efraimsson en Balu Boris S (v. Boritas). 

Die vierde plaats was eveneens voor Zweden met Ida Svensson en Habana (v. Ukato). Zij bleven Francesca Maggiore en Herold N (v. Heartbreaker) voor, die vijfde werden. 

Sanne Thijssen (Huppeldepup) kon zich in deze proef ook nog klasseren. 


Klik hier voor de volledige uitslag.