Kessy Van Berlo laat zich opmerken bij Youngsters Lummen

Kessy Van Berlo laat zich opmerken bij Youngsters Lummen

In de rubriek voor vijf- en zesjarige paarden van het CSI Lummen zorgde Kessy Van Berlo voor Nederlands kleur in de top tien! 

Van Berlo had Netflix gezadeld voor deze rubriek, een vijfjarige ruin van Spiros Z. Het duo maakte geen enkele fout en was met hun tijd van 68,18 goed voor de negende plaats. 

De vijfjarige zoon uit Chilli Willi, Samiro rijgt de goede resultaten aaneen onder het zadel van de Belg Jeremy Cassera. Samen reden ze een wel heel erg snelle ronde, wat hen met 2,5 seconden voorsprong op één zette. Die positie moesten ze niet meer uit handen geven. Frederik Dekens volgde op plaats twee in het zadel van Sinaki van Den Dael (v. Chaiton F Z). De vijfjarige paarden domineerden de top drie want ook het brons was voor een paard geboren in 2018. Agalove Ab Z (v. Aganix du Seigneur Z) werd door de Zweedse Sofia Westborg op drie gezet. 

Slechts drie honderdsten hield Catherine Gustin van het podium. Zij werd vierde in het zadel van Lily-Rose JT De La Limite Z, een zesjarige merrie van Luigi d'Eclipse. Vier honderdsten verschil liet Charlotte Mahieu genoegen nemen met vijf voor Rikki vh Haneweehof, een zesjarige zoon van Gudrun Patteet's Sea Coast Don't Touch Tiji Hero Z. 

Volledige uitslag