Jur Vrieling gaat winnen in Riesenbeck

Jur Vrieling gaat winnen in Riesenbeck

Ook dit weekend wordt er internationaal gesprongen op de terreinen van Ludger Beerbaum. In Riesenbeck sprong Jur Vrieling deze ochtend alvast naar de winst in de Youngster Tour. Samen met de zevenjarige Kallmar VDL snelde Vrieling naar een Nederlandse winst op Duitse bodem.

Vrieling en de zoon van Carrera VDL bleven ruim één seconde voor op Toni Hassmann met onder het zadel de dochter van Quaid I, Querida 106. Het paar werd opgevolgd door Alexander Hufenstuhl en de zevenjarige Jay 13 (C-Mocca d'Or).

Net buiten het podium strandde Marco Kutscher met Picasso vd Zwartbleshoeve (Cornet Obolensky) op de vierde plaats voor Conor Drain met onder het zadel Covehill Ellie May (Emerald).

Gert-Jan Bruggink springt in de prijzen

Aansluitend sprong Gert-Jan Bruggink met Clear Heart foutloos naar de vijfde plaats in de 1* 1.30m rubriek. Proefwinst kwam op naam  van Kati Lekander met onder het zadel de achtjarige O-Lando.

Gerco Schröder en opnieuw Bruggink

In de opvolgende 1.35m rubriek sprong Gerco Schröder op het podium. De Nederlandse springruiter loodste zijn Glock's Brilliant Berlin foutloos naar de tweede plaats. Proefwinst kwam op naam van Laura Klaphake met de zevenjarige LVS Vigo (Vancouver). Net buiten het podium snelde Gert-Jan Bruggink met Kasilias Eas SHO Z (Kannan) foutloos naar de vijfde plaats.

Alle resultaten