Sanne Thijssen blijft beste Nederlandse amazone van de U25 FEI ranking

Sanne Thijssen blijft beste Nederlandse amazone van de U25 FEI ranking

Een nieuwe maand betekent automatisch ook een nieuwe FEI ranking. Vandaag kijken we naar de U25-ruiters. In de top vier zien we geen veranderingen. Harry Charles staat nog steeds bovenaan, net zoals vorige maand en Sanne Thijssen schittert deze maand ook opnieuw op de vierde plaats. Zo is ze niet alleen de beste Nederlandse U25-ruiter ter wereld maar is ze meteen ook de beste U25-amazone in de hele FEI ranking! 

Ook deze maand blijft Harry Charles de beste U25-ruiter ter wereld. Met 2180 punten heeft hij een kleine voorsprong op Bryan Balsiger, die opnieuw op de tweede plaats staat met 1870 punten. Michael Pender zien we opnieuw terug op de derde plaats. Ook de vierde plaats blijft ongewijzigd: daar zien we Sanne Thijssen. Dankzij haar constante resultaten blijft ze haar plekje in de top vijf van beste U25-ruiters ter wereld behouden. 

Haar zus Mel Thijssen zien we deze maand terug op de 17de plek. Niels Kersten zien we terug op de 45ste plaats, hij ging drie plekken vooruit. Tot slot zien we ook Mans Thijssen terug in de top 50, hij neemt plaats 46 voor zijn rekening. 


Klik hier voor de volledige ranking.