Zanotelli blijft kopgroep van dames voor in Bolesworth

Zanotelli blijft kopgroep van dames voor in Bolesworth
Het was spannend vanavond in de 1.50m hoofdproef tijdens de CSI4* in Bolesworth, maar uiteindelijk was het Ashford Farm ruiter Marlon Zanotelli die een legion aan Britse en Amerikaanse combinaties achter zich liet in de rankingproef over twee-fasen.

Met de 11-jarige Diamant de Semilly zoon Rock’n Roll Semilly wist de Brazilliaan als enige onder de 36 seconden door de tweede fase van het parcours te komen. Lillie Keenan eindigde met Super Sox (v. Salito) op de tweede plaats. De nog maar 19 jarige Amerikaanse was in 36.53 seconden slechts één hondersten sneller als de Britse Chloe Aston en Kolibri Classic (v. Kolibri). De Amerikaanse Reed Kessler en Cos I Can (v. Olympic Lux) namen de vierdee plaats voor hun rekening, terwijl  Jessica Mendoza met Sam de Bacon (v. Kashmir van Schuttershof) voor Groot-Britannië de top vijf afsloot.

Wout Jan van der Schans sprong met A Vaantje R (v. Carinjo) een fraaie foutloze ronde in 39.11 seconden, daarmee pakte de Nederlander de tiende plaats. Michel Hendrix en Bailey (v. Indoctro) zetten tevens een foutloze omloop neer, zei werden dertiende na een rit in 41.11 seconden.

Kijk hier voor alle resultaten.