Stephanie Kooijman: "Alle paarden zijn goed door de keuring gekomen"

Stephanie Kooijman: "Alle paarden zijn goed door de keuring gekomen"
Dit weekend vind er in het Duitse Hagen het Europees Kampioenschap U25 voor dressuur plaats. Vier Nederlandse amazones reisden hier naartoe om onze kleuren te verdedigen. Stephanie Kooijman neemt met Winston deel aan dit Europees Kampioenschap samen met nog drie andere amazones. Zij is onze blogster ter plaatse. Zij zal ons op de hoogte houden van alle avonturen die de dames meemaken.

Hier is alvast haar eerste blog:

"Vandaag mochten we met het team de baan verkennen. Dat is bij iedereen goed verlopen. 's middags hebben wij de vet-check gehad en alle paarden zijn goed door de keuring gekomen. Om 19u hadden we de openingsceremonie.

Daarna zijn we met zijn allen naar stal gegaan om af te voeren en alle laatste dingen te controleren zoals het water en eventueel andere dekens. Daarna zijn we naar het hotel gegaan om lekker optijd naar bed te gaan en ons klaar maken voor de volgende dag.

Morgenochtend ontbijten we in het hotel en vertrekken dan weer naar het wedstrijdterrein."

Morgen om 10u wordt er gestart met de eerste proef van dit EK. Maxime Van Der Vlist en Bailey mogen als eerste voor ons team de ring in als nr. 4 om 10u25. Daarna verschijnt Stephanie Kooijman aan de start met Winston om 12u22 met nr. 16. Anne Meulendijks mag als derde aantreden als nr. 28 om 16u16. En als laatste mag Daniëlle Houtvast om 18u35 met nr. 42.

Alle uitslagen zijn live te volgen via deze link en er is ook een livestream op deze website.