Micky Morssinkhof naar op tien notering in openingsrubriek Sentower Park

Micky Morssinkhof naar op tien notering in openingsrubriek Sentower Park
In het Sentower Park werd er vanmorgen gestart met de CSIYH1* voor de zevenjarigen. In deze twee-fasen special bleef de winst in eigen land voor Jens Vandenberk en zijn BWP-er Loyd (v. Zacharov TN) die hij hier in een tijd van 37.55 seconden naar de overwinning wist te sturen. Deze Loyd werd gefokt in Nederland door de familie Van Straaten.

Hij bleef zo voor op de Roemeen Luca Ruxandariu en zijn merrie Golden Gate (v. Baltic VDL) met wie hij hier naar een tweede plaats wist te rijden in 38.43 seconden. De Finse amazone Anna-Julia Kontio eindigde met de KWPN-er Gracieuza H (v. Namelus R) als derde op het podium met een tijd van 38.43 seconden.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Marlon Modolo Zanotelli, die hier voor Brazilië met zijn La Perla vd Heffinck (v. Cooper vd Heffinck) naar een tijd reed van 40.42 seconden. De vijfde plaats ging vervolgens naar de Duitser Patrick Stühlmeyer en zijn For Laubry (v. For Passion D Ive Z) met 40.60 seconden op de klok.

Gregory Wathelet eindigde met Faut-IL des 7 Vallons nog op een elfde plaats. Het duo kwam daarbij foutloos rond in 44.54 seconden.

Een zesde plaats was er voor de Nederlandse amazone Micky Morssinkhof en haar Grazinao (v. Baltic VDL) die ze hier foutloos rondstuurde in 41.01 seconden.

Klik hier voor alle resultaten