Emile Tacken pakt eerste overwinning op Indoor Drachten

Emile Tacken pakt eerste overwinning op Indoor Drachten
Op Indoor Drachten is de wedstrijd vanmorgen van start gegaan met een 1m30 twee-fasen rubriek in de tweesterren competitie. Deze week staan de wedstrijden in het teken van de 1 en 2 sterren competities, terwijl volgend weekend de 1 en 3 sterren rubrieken aan de beurt zijn.

Het was vanmorgen Emile Tacken die in deze Small Tour naar de overwinning wist te rijden. In het zadel van de KWPN merrie Bruminka (v. Numero Uno) noteerde hij met een dubbele foutloze omloop een tijd van 27.20 seconden. Hij liet daarmee de Zweed Robin Ingvarsson achter zich, die met de BWP-er Jiska van de Koosterbos (v. Thunder van de Zuuthoeve) naar een tweede plaats wist te rijden in 28.54 seconden. Voor Maud Roosendaal was er vervolgens een derde plaats met haar Waylotte Dhd Z (v. Wolisco) die ze hier rondstuurde in 29.19 seconden.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Berber Dijkman met Elzgravin (v. Quasimodo Z) in 29.56 seconden, gevolgd door een vijfde plaats voor Amber Meijer met Km Carrera (v. Clearway) die hier een tijd neer wisten te zetten van 29.62 seconden.

 

Klik hier  voor alle resultaten