KWPN'er Calafornia brengt Laura Chapot de overwinning in Wellington

KWPN'er Calafornia brengt Laura Chapot de overwinning in Wellington
De internationale openingsrubriek werd opgesplitst in twee delen. Peter Lutz debuteerde met een nieuwe viervoeter op internationaal niveau en greep zo de overwinning (lees hier). In het tweede deel was het Laura Chapot die de overwinning greep. Van de 31 combinaties aan de start wisten slechts drie de eindmeet zonder fouten te kruisen.

Chapot en de 10-jarige KWPN'er Calafornia (v. Ultimo) stopte de klok in 62,72 seconden. De combinatie was zo net geen 10 seconden sneller als California's Braziliaan, Eduardo Menezes. In het zadel van de 11-jarige BWP-ruin, Hello Sunshine (v. Diamant de Semilly) volgde hij op de tweede plaats. In het verleden werd Leon Otten's fokproduct uitgebracht door Jos Verlooy. Menezes klokte foutloos af in 71,46 seconden.

Alejandro Karolyi en de Zangersheide-gefokte, Costa Rica (v. Cicero Z van Paemel) volgde op de derde plaats na een foutloze omloop in 72,75 seconden.

De top vijf van deze 1.45m openingsproef werd afgewerkt door Jessica Mendoza (Toy Boy) en Pablo Barrios (A S D Farfala Hyodario) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats. Beide combinaties noteerden één tijdsfout.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN