Skylar Bos: "Ik heb er alle vertrouwen in"

Skylar Bos: "Ik heb er alle vertrouwen in"
Dit weekend vind in het Belgische Lier een internationale dressuurwedstrijd plaats. Er zijn reeksen voor driester ruiters, maar ook de jeugd krijgt de kans om hier aan de start te komen. Verschillende Nederlandse combinaties vertrokken gisteren naar de Belgische concours om er deel te nemen. Zo ook Skylar Bos met haar paard Black Boy. Zij houdt dit weekend een blog bij over haar avontuur. Hier is alvast de blog over de eerste dag (woensdag):

"Om 10u zijn we vertrokken van stal richting Lier. Dat is een rit van 2,5 uur dus valt reuze mee. Na de aankomst hadden we al gauw de stal gevonden van Black Boy. Daarna zijn we ons gaan aanmelden en dat verliep allemaal heel soepeltjes.

Om 16u15 hadden we de vetcheck en Black Boy werd goedgekeurd. Om 17u mochten we trainen in de hoofdarena waar we morgen ook moeten starten. De hoofdarena is heel mooi aangekleed, maar niet te druk. Black Boy keek nergens naar dus ik heb daar alle vertrouwen in voor morgen. Morgen komen we om 14u05 aan de start als laatste Nederlander na de pauze."