Peter Lutz en sBs'er Cheri de Papignies winnen bij internationaal debuut

Peter Lutz en sBs'er Cheri de Papignies winnen bij internationaal debuut
Heel wat internationale 'kleppers' kwamen aan de start in de internationale CSIO Welcome class. In het eerste deel sprong Peter Lutz naar de overwinning na een foutloze omloop in 63,02 seconden. In het zadel van de 9-jarige sBs-ruin Cheri de Papignies (v. HH Copin van de Broy) greep Lutz de overwinning nipt van Alberto Sanchez-Cozar.

Peter Lutz en Cheri vormen nog maar enkele maanden een nieuw duo. De combinatie debuteerde tijdens deze Welcome Class voor het eerst op een internationaal niveau. Voordien it was Diego Perez Bilbao die de ruin uitbracht op een internationaal niveau. Alberto Sanchez-Cozar en de 14-jarige KWPN-merrie Wupp (v. Colino) volgde op de tweede plaats.

De combinatie klokte foutloos af in 63,67 seconden. De derde plaats werd ingenomen door Isabel Roman-Karajan met Ratina 193 (v. Asti Spumanti) na een foutloze omloop in 64,62 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Jos Verlooy's vriendin, Chloe Reid, met Donald 550 (v. Diarado) op de vierde plaats en Kent Farrington met Sherkan d'Amaury (v. Kannan) op vijf. Reid nam begin dit jaar de teugels over van de 8-jarige Oldenburger Ruin.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN