Jack Broek voert Oranje Youngster Tour podium de Wolden aan

Jack Broek voert Oranje Youngster Tour podium de Wolden aan
Tijdens de Youngster rubriek voor zesjarige springpaarden voerde de Nederlandse combinaties de boventoon vanochtend. Maar liefst negen combinaties van de top tien waren van Nederlandse bodem, met als aanvoerder Jack Broek.


In het zadel van zijn Dhi Zulu (v. Zapatero) gaat Broek als snelste door de barrage en blijft daarbij Marc Houtzager en Mr. Europe (v. Mr Blue) in 37.01 seconden ruim een seconden voor. De derde plek ging naar Sabrina van Rijkswijk, de amazone die gister avond nog de kwalificatie voor de Grote Prijs won. Nu stond ze met Jackson vd Bisschop haar mannetje en stuurde de  Flipper D’elle nakomeling in 38.36 seconden naar de derde plaats.


Michael  Greeve was enkele tienden te kort voor een podium plaats en finisht met de KWPN-er Eddie Blue (v. Mr Blue) op de vierde plaats. De verdere top tien werd gevult door Maureen  Bonder (Eclair), Marwin  van den Nieuwenhuijzen (Erp Van Www.Olland.Biz), Franklin  Posmus (H Easy), Mareille  van Geel-Schroder (Enjoy), Nynke  de Vries (Easter Boy) en als enige buitenlander de Britse Portia  Howard (Don´t Touch Du Bois).