Samen hip met je paard, met deze paarden onesies...

Samen hip met je paard, met deze paarden onesies...
Je zult verschillende beroemdheden er al in hebben zien lopen, of misschien wel die persoon voor je bij de kassa van de supermarkt... Dan hebben we het natuurlijk over de huispakken of onesies van onder andere de Primark, waarin je eruit ziet als een minion, een sneeuwman of een ninja turtle. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat tegenwoordig wel een onesie van.

Maar nu kun je ze ook je paard aantrekken!....

En nee we maken geen grapje, ook voor je paard bestaan sinds enige tijd deze onesies. Van oorsprong zijn ze gemaakt als vliegendeken voor paarden die ontzettend veel last hebben van vliegen en dazen. Maar inmiddels is deze paardenonesie zo een grote hit, dat ze ook in alle kleuren, maten en soorten komen. Je kunt je nu dus matchen met je trouwe vriend! Of het nou een zebraprint is, de o-zo bekende polka dots, een luipaard print of gewoon een effen kleur, alles is mogelijk.

Van hoofd naar staart varieert de prijs van zo een onesie tussen de 100  en 900 euro. En er bestaat zelfs een kortere 'pyama' versie die rond 150 euro kost.

 

Zowel praktisch als leuk, deze onesies houden je paard warm in de winter, droog in de regen en beschermen in de zomer tegen de vele vliegenbeten.
Ook zijn er speciale onesies die helpen bij de warming-up, geschikt zijn voor transport, of gebruikt te worden als compressiepak tegen onder andere blessures, helpt het het herstel te bevorderen en helpt het tegen spiervermoeidheid. Ze zijn dus naast erg leuk, dus ook erg nuttig!

Of het nou ook de allermooiste mode is voor je paard, dat oordeel laten we aan jullie over!
Equnews zette alvast een aantal beschikbare modellen voor je op een rijtje..

 

[caption id="attachment_74787" align="aligncenter" width="407"]Blue man group horse Met dit model past je paard zo bij de Blue Man Group...[/caption]

[caption id="attachment_74788" align="aligncenter" width="397"]carnaval Carnaval Back to the 70's of als je van hele vrolijke kleurtjes houd...[/caption]

[caption id="attachment_74789" align="aligncenter" width="386"]Dalmatierpak Dit dalmatiër pak kun je ook voor jezelf kopen![/caption]

[caption id="attachment_74791" align="aligncenter" width="317"]Horse in spandex Deze Hidez compressie onesies zijn ideaal voor je sportpaard (om herstel na inspanning of blessure te bevorderen) of voor op reis als ze lang moeten stilstaan. Ook kan je sponsor kan hier nog hun tekst of logo op kwijt![/caption]

 

Zelf gaan wij voor het model voor je sportpaard, de sterretjes en de effen gekleurden.. Maar zeg nou zelf, stiekem zijn ze toch wel heel erg leuk! ;)

huispak ja...     Starspak  Stripes    Hartjespak
Heb je Interesse gekregen in een onesie voor je paard?
Klik hier voor Hidez compressie suits
-
 Klik hier voor de grappige modellen
-
 Klik hier voor nog meer modellen