Fuchs in bloedvorm tijdens Toscana Tour in Arezzo

Fuchs in bloedvorm tijdens Toscana Tour in Arezzo
In Arezzo was het een drukke ochtend. Meer dan 120 combinaties kwamen aan de beurt tijdens deze zonnige voormiddag.
Tegen de middag waren er reeds 3 proeven afgerond en waren de eerste winnaars van de dag bekend.

In de CSI3* 2 fasen 1.35 m ging de winst naar Italië met Giampiero Garofalo en Epsilon, een 8 jarige Canturano I merrie, met een snelle tijd van 25,83 seconden. De Griek Ilias Baliousis was iets trager en reed met KEC Corsica (v. Corghano) naar een tweede plaats in een tijd van 26,31 seconden.
Op 3 zagen we Martin Fuchs, die het gisteren ook al zeer goed deed, met Chica B Z, de tweede 8-jarige Canturano I merrie op het podium, in een tijd van 27,03 seconden

Bij de 6-jarige paarden ging de winst naar Turkije dankzij Oguz Dalmis en Condalou in een tijd van 41,64 seconden.
Italië zorgde in eigen land voor een tweede en derde plaats in deze rubriek. Emilio Bococchi reed met zijn Tinka's Boy merrie Rondine del Terriccio door de chrono in een tijd van 42,40 seconden en Guido Franchi wist een derde plaats te bemachtigen in een tijd van 42,99 seconden met zijn Kashmir van't Schuttershof hengst Gijs.

Bij de 7-jarige paarden was de snelste de Alexandre Fontanelle (FRA). Deze reed met Queensland Z(v. Quaprice) naar de winst in een tijd van 32,10 seconden.
Martin Fuchs was ook in deze rubriek een van de snelste. Ditmaal bracht zijn Tygo ruin Fugo hem naar een tweede plaats in een tijd van 32,26 seconden, wat maar enkele honderdsten trager was dan Fontanelle.
De top 3 werd afgewerkt met Linn Backman (SWE) die voor deze proef Astree de Burgo (v.Kannan) opzadelde. Zij gingen foutloos door de meet in een tijd van 33,83 seconden.

Voor de volledige resultaten klik hier