MET: Gerco Schröder en Dennis van den Brink kennen goede start van het outdoor seizoen

MET: Gerco Schröder en Dennis van den Brink kennen goede start van het outdoor seizoen
In de Gold Tour in het Spaanse Oliva werd de dag vervolgd met een twee sterren 1.45m rubriek.

Hier was er winst voor de Duitser Jörg Opperman samen met zijn Holsteiner Che Guevara 17 (v. Concept) met wie hij rond wist te komen in een tijd van 69.63 seconden. Hij bleef hiermee nipt voor op de Britse Jemma Kirk en haar Quelisto (v. J'Ai l'Espoir d'Elle) met wie ze een tijd wist te noteren van 69.72 seconden wat haar een tweede plaats opleverde. Voor Maurice Tebbel was er vervolgens een derde plaats samen met Calme dochter Camilla PJ met wie hij naar een tijd reed van 70.26 seconden.

Beste Nederlander in deze rubriek was Gerco Schröder die hier zijn Glock's Lausejunge (v. Ludwigs AS) naar een zevende plaats stuurde in een tijd van 73.21 seconden. Ook Jesper Romp en Kirsten Rikkert wisten in deze rubriek te presteren. Zo was er voor Romp een negende plaats samen met zijn KWPN-er Don't Touch It M in 73.87 seconden, terwijl Rikkert op een 11e plaats eindigde met haar Winde R.A.G.

Vervolgens was er in de 1 ster 1.25m in de Silver Tour winst voor de Ier Frank Curran die hier met zijn Newmarket Rena (v. Newmarket Venture) naar een tijd wist te rijden van 60.05 seconden. De Franse amazone Selene Bataille eindigde met haar Amore (v. Kashmir van het Schuttershof) op een tweede plaats in 62.17 seconden.

Voor Dennis van den Brink was er vervolgens een mooie derde plaats samen met zijn Durano V (v. Canturano) met wie hij naar een tijd wist te rijden van 62.72 seconden. Voor Sidney Eras was er nog een dertiende plaats samen met Cashman (v. Cash and Carry) in een tijd van 71.93 seconden.

Klik hier voor alle resultaten