Stefanie Heins, Dennis van den Brink en Bart Haselbekke in de prijzen tijdens ochtendproeven in Olivia

Stefanie Heins, Dennis van den Brink en Bart Haselbekke in de prijzen tijdens ochtendproeven in Olivia
Tijdens de CSI2* Table 1.30m - Gold 1 was de winst deze cohtend voor Ierland.
Michael G Duffy reed daar met zijn 9 jarige merrie Talks Cheap (v. Tinaranas Inspector) de snelste foutloze ronde in een tijd van 65,28 seconden. Op de tweede plaats zien we Clement Boulanger die voor Frankrijk een podiumplaats wist te bemachtigen met zijn Kashmir Van't Schuttershof merrie Velleda du Criolo in een tijd van 65,36 seconden.
Sergei Motyguine was dan weer de beste Czech, met Extreme Chaos van den Daal (v. Sheyenne de Baugy) ging hij door de finish in een tijd van 65,94 seconden.

De top 5 werd afgewerkt met 2 ereplaatsen voor Nederland. Stefanie Heins en Dyantha V, een merrie uit Lupicor, bleven foutloos in een tijd van 66,90 seconden wat goed was voor een vierde plaats. Dennis van den Brink was net iets trager in een tijd van 58,43 seconden. Dit brengt hem samen met zijn Vermont merrie Belledorane op een vijfde plaats.

Ook plaats 7 was voor Nederland dankzij Bart Haselbekke en Endeavour (v. Cantos). Zij finishten met een tijd van 69,17 seconden.

Tijdens de CSIYH1* twee fasen 1.35m , 7-jarige paarden weerklonk het Deense volkslied dankzij Shannon Meinert Ketterle en Carlotta Caramba 4 (v. Catoki) die in 39,36 seconden over de eindmeet reden.
Victoria Gulliksen (NOR) en Firefly H (v. Douglas) werden tweede in een tijd van 39,81 seconden.

Duitsland bezette plaatsen 3 en 4 dankzij Jan Distel met Chacco's Dream (v. Chacco Blue) in een tijd van 39,89 seconden en Katrin Eckermann en Catoki Boy (v. Catoki) in een tijd van 40,23 seconden.
De top 5 werd afgewerkt met een plaats voor Nederland. Dennis van den Brink wordt ook in deze rubriek vijfde, ditmaal met Floyd een Vermont ruin uit Ahorn. Zij reden door de chrono in een tijd van 40,28 seconden

Voor alle resultaten klik hier.