Hessel Hoekstra schittert in 1.45m HbR Prize van Rotterdam

Hessel Hoekstra schittert in 1.45m HbR Prize van Rotterdam

In Rotterdam werd deze ochtend de 1.45m opwarmer voor de Grand Prix verreden. In deze HbR Prize noteerde Francesca Ciriesi met Chacco's Boy (Chacco Blue) de snelste chrono. Voor eigen publiek sprong Hessel Hoekstra naar de beste Nederlandse prestatie. De springruiter strandde net naast het podium op de vierde plaats.

Samen met de 12-jarige Chacco-Blue -zoon verwees Francesca Ciriesi de Zweedse amazone, Wilma Hellström met Appearance (Conthargos) naar de tweede plaats. Het podium kleurde volledig internationaal met Oliver Lazarus en Chillipepper (Quasimodo Z) op plek drie. 

Voor eigen publiek sprong Hessel Hoekstra uiteindelijk naar de vierde plaats. Hoekstra en Famariloma (Azteca VDL) noteerden zo de beste Nederlandse prestatie. Verder sprongen ook Bas Moerings, Jens van Grunsven en Maikel van de Vleuten in de top tien.

Moerings loodste zijn 8-jarige Jesther (Cardento) foutloos naar de zevende plek en bleef zo Jens van Grunsven met Diarindo Z (Diarado) en Maikel van der Vleuten met O'Bailey vh Brouwershof (Darco) voor.

Uitslag