Gerben Morsink gaat voor brons in CSI2* Grand Prix Knokke

Deze ochtend was de spanning te snijden tijdens de 1.45m CSI2* Grand Prix van Knokke. In totaal kwamen zes combinaties aan de start van de barrage. Als één van de laatste aan de start sprong Gerben Morsink uiteindelijk op het podium. De Grand Prix zege kwam op naam van Charlotte Bettendorf met onder het zadel de 11-jarige SF-merrie, Babacool (Tlaloc M).

Enkel het podium wist de barrage foutloos af te werken. Bettendorf klokte als één van de eerste aan de start foutloos af in 41,89 seconden en zette zo de toon. Op net geen twee seconden verschil strandde Thibeau Spits uiteindelijk voor eigen publiek op de tweede plek. Spits volgde met zijn vertrouwde Juragold Bormes (Contact vd Heffinck) voor Nederlander Gerben Morsink.

Morsink volgde na Spits aan de start. Samen met de achtjarige dochter van Ingmar, Colina Z kruiste Morsink uiteindelijk de finish in 44,18 seconden, goed voor de derde plaats.

Net buiten het podium volgde Maria Costa met Valentino V Z (Verdi TN) voor Kendra Claricia Brinkop met onder het zadel de negenjarige Nector vd Bisschop (Echo van 't Spieveld).