Jur Vrieling scoort onder de Eiffeltoren

Jur Vrieling scoort onder de Eiffeltoren

Als afsluiter springen de CSI5* combinaties vandaag in Parijs nog twee Longines Ranking rubrieken. Deze ochtend sprong Jur Vrieling gemotiveerd naar de vijfde plaats in de  1.45 - 1.50m  Longines Ranking rubriek onder de Eiffeltoren.

Samen met de 12-jarige sBs'er, Eras Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle) stond Guery lange tijd op kop van het klassement. Echter dook laatste ruiter aan de start, Olivier Perreau onder de chrono van de Belg. De Fransman won zo de rubriek met zijn 13-jarige sBs-merrie, GL Events Dolce Deceuninck (Toulon) met ruim één seconde verschil.

De derde trede van het podium kwam op naam van de-voor-Groot-Brittannië rijdende, Sameh El Dahan met WKD Toronto (Tornesch 1042).  Net buiten het podium sprong Geir Gulliksen met de 16-jarige VDL Groep Quatro (Quaprice Bois Margot) naar de vierde plaats.

Sf-Equestrian-ruiter, Jur Vrieling vervolledigde de top vijf in het zadel van de 12-jarige Comme-Laude W (Comme Il Faut). Nadat Bart Bles eerder deze week geschorst werd door de KNHS, neem Vrieling nu oa. Comme-Laude van de Nederlander over, en dit met succes.

Uitslag