Stockholm Hearts galopperen het 2024 GCL-seizoen in met een dynamische line-up

Stockholm Hearts galopperen het 2024 GCL-seizoen in met een dynamische line-up

De opwinding is voelbaar nu de Stockholm Hearts hun opwindende line-up voor het 2024 GCL-teamseries onthullen. Met een mix van doorgewinterde veteranen en fris talent, is het team klaar om te domineren in hun derde seizoen als een squad.

De leiding is in handen van niemand minder dan Malin Baryard Johnsson, een baanbrekende vrouwelijke ruiter wiens samenwerking met H&M Indiana vorig jaar een geduchte kracht bleek te zijn. De toevoeging van het vuurkracht van het team zijn Nicola Philippaerts en Olivier Philippaerts, een broederlijk duo bekend om hun snelheid in de 1.60m GCL-klassen. Hoewel Nicola een rustiger jaar had in 2023, zijn beide ruiters vastbesloten om de Stockholm Hearts naar nog grotere hoogten te stuwen, met als doel hun indrukwekkende tweede plaats in het kampioenschap van 2022 te overtreffen.

Het toevoegen van een extra dosis adrenaline aan de line-up is Jessica Springsteen, een tweevoudige LGCT Super Grand Prix-kwalificatie bekend om haar onverschrokken rijstijl. Haar toevoeging voegt diepte en kracht toe aan het team en zet het podium voor elektrificerende optredens gedurende het hele seizoen.

Deze uitstekende selectie wordt afgerond door twee Franse ruiters van Olivier Perreau, een opwindende nieuwe toevoeging waarvan de aanwezigheid opwinding belooft aangezien hij een onuitwisbare indruk zal achterlaten op de Stockholm Hearts en de GCL als geheel. Deelnemen aan het team als de U25-ruiter dit jaar is de dynamische Antoine Ermann, een opkomende ster uit Frankrijk die zijn debuut maakt in de GCL-teamserie.

De Stockholm Hearts zijn klaar voor succes, zowel op als naast het veld. Terwijl ze het 2024 GCL-seizoen in galopperen, kunnen fans niets minder dan opwindende competitie, onvergetelijke momenten en een viering van de tijdloze band tussen ruiter en paard verwachten.



Bron: Persbericht
F. ©: GCL