BREAKING NIEUWS: Enorme tegenslag voor de Paris Panthers voorafgaand aan de Champions Final

BREAKING NIEUWS: Enorme tegenslag voor de Paris Panthers voorafgaand aan de Champions Final

Hebben de Paris Panthers de Kampioenstitel overhandigd aan Riesenbeck International, aangedreven door Kingsland Equestrian? De verkoop van Jur Vrieling's sterrenpaard Long John Silver 3 N.O.P werd vandaag bekend gemaakt door SF Equestrian teammanager Dani Mounaim, wat betekent dat hij niet in Riyadh is om de Paris Panthers te helpen in hun streven naar GCL Kampioenschapsglorie.

Deze week ontstond er argwaan toen duidelijk werd dat Long John Silver 3 N.O.P inderdaad niet naar Riyadh was gereisd als Jur's sterkste partner in de paardensport, maar alleen met Griffin van de Hefinck.

Long John Silver 3 N.O.P is gedurende het seizoen 2023 van onschatbare waarde geweest voor de Paris Panthers, met de GCL van Madrid als een hoogtepunt waar het team uiteindelijk de eerste plaats behaalde.


LEZERS VAN EQUNEWS WISTEN HET ALS EERST


Jur Vrieling sprak vanmorgen exclusief met Global Champions en uitte zijn liefde voor zijn voormalige paardenpartner "Long John is een paard voor het leven, hij heeft alle capaciteiten, is voorzichtig en heeft een geweldige, geweldige instelling. Ik ga hem heel erg missen, vooral hier in Riyadh en tijdens de GC Prague Playoffs.

"Het is behoorlijk moeilijk dat hij is verkocht, maar we moeten doorgaan, en ik denk nog steeds dat we een kans hebben om Riesenbeck International te verslaan. Het wordt zeker niet gemakkelijker, maar we zullen het een goede kans geven, en ik hoop dat Ben en Harrie echt goede rondes zullen rijden. We zullen ervoor vechten."

Deze week staat Riyadh centraal op het wereldtoneel, met de World Combat Games, Cristiano Ronaldo die Al Nassr FC leidt in twee spannende thuiswedstrijden, en de langverwachte bokswedstrijd tussen Tyson Fury en Francis Ngannou. Niettemin is het ultieme zwaargewichtduel dat ieders aandacht trekt, de confrontatie tussen de Paris Panthers en Riesenbeck International, aangedreven door Kingsland Equestrian.

De teamnominaties zijn bekend, met paarden die nu op de grond in Riyadh zijn. Ondanks de afwezigheid van Long John Silver 3 N.O.P zijn de Paris Panthers klaar voor de strijd met het uiterst consistente Riesenbeck International, aangedreven door Kingsland Equestrian. Hoewel nog moet worden aangekondigd welke paarden en ruiters zullen deelnemen aan GCL Ronde 1 en Ronde 2, kunnen we wel bekendmaken wie er op elk teamrooster staat voor de GCL Kampioenschapsfinale.



Bron: Persbericht
Foto©: GCL