1.30m winst voor Anne Martine Van Liere in Peelbergen!

1.30m winst voor Anne Martine Van Liere in Peelbergen!

Afgelopen zondag konden werden er tal van spannende barrages gereden in Peelbergen. Veel ruiters wisten foutloos te rijden. De 1.30m-winst ging, op zondag, naar Anne Martine Van Liere met Dilithyia VLS

Goud voor Anne Martine Van Liere in 1.30m
In de 1m30 wisten elf ruiters twee foutloze rondes te rijden. De snelste tijd ging daarbij naar Anne Martine Van Liere. Zij wist met haar KWPN-merrie Dilithyia VLS (Vaust) met een tijd van 28.22 seconden naar de eerste plaats te rijden. De derde plaats kon Gabriel Coumans met Kinky Moose VLS (Emerald) op zijn naam schrijven. Een goede zondag voor fokkerij Van Liere Stables, waar beide paarden vandaan komen. Beau Schuttelaar met Icarus (Etoulon) landde zevende. 

1.20m winst voor Anthony Schreinemachers
Van de elf geselecteerde ruiters in de barrage, wist Anthony Schreinemachers in de 1m20 de snelste tijd te rijden. Dat deed hij met KWPN-ruin Figaro S (Carthino Z) op 28.81 seconden. 

Nicola Frijsinger wint 1.10m
Met maar liefst 24 tegenstanders in de barrage van de 1m10, wist Nicole Frijsinger met Diamant naar het zilver te rijden. Op de voet volgde Frederique Hermans met Freox Maan (Canabis). Ook Ank Van de Goor kon twee keer foutloos blijven en landde op die manier met Ofielouka op de tiende plaats. 

Bekijk hier de resultaten