Opnieuw brons voor Micky Morssinkhof en Comme Ci Comme Ca in Sunshine Tour

Opnieuw brons voor Micky Morssinkhof en Comme Ci Comme Ca in Sunshine Tour

Op woensdag in de Sunshine Tour hebben Bart Haselbekke en Rob Schipper een Nederlands visitekaartje afgegeven in de rubriek voor zesjarige paarden. Bij de vijfjarigen was het Wim Vos die voor een puik resultaat zorgde. Voor Micky Morssinkhof en Comme Ci Comme Ca was er net als de dag ervoor de bronzen medaille. 

Van de net geen 70 combinaties aan de start trok de Belgisch Joyce Fries aan het langste eind. In het zadel van de BWP merrie Sweetie van de Carena, een dochter van Amadeo van 't Vossenhof Z, verzekerde de Belgische amazone de winst. Met slechts vijf honderdsten bleven zij voor op Max O'reilly Hyland met de KWPN hengst Netflix VK (Zirocco Blue). Ook dit duo was op hun beurt vijf honderdsten sneller dan Leonie Böckmann en Full of Fire (Fire And Ice J). 

Voor Haselbekke werd de zevende plaats genoteerd in het zadel van Nadim van de Kruishorst (Eldorado vd Zeshoek). De Zangersheide nakomeling van Diamant de Semilly, Dotan van het Gerendal Z klasseerde zich met Rob Schipper.

Wim Vos en Tsaar van de Nachtegaele in top vijf

Wim Vos had de vijfjarige BWP ruin Tsaar van de Nachtegaele onder het zadel in de eerste rubriek. Hij stuurde de zoon van Jenson van 't Meulenhof foutloos naar de vierde plaats. Op zeven volgde de Nederlands gefokte O Lala EB (Jack Daniels EB) met Grace McHugh. 

Brons voor Micky Morssinkhof en Comme Ci Comme Ca

De vorm van Morssinkhof en de 7-jarige dochter van Comme il Faut was helemaal niet Comme Ci Comme Ca. Het duo scoorde hun tweede podiumplaats op rij en kreeg wederom brons omgehangen. De KWPN'er Machiavelli B (Untouchable) kwam met Angel Cerdido Calderon op acht te staan. 

Resultaten