Britt Driessen schittert met Leike op het Bosserheide-podium

Britt Driessen schittert met Leike op het Bosserheide-podium
Britt Driessen galoppeerde met haar Arezzo-ruin, Leike, naar het brons van de hoofdrubriek bij Jumping Bosserheide.

In deze hoofdrubriek op 1.40m hoogte noteerde Britt Driessen met haar Arezzo-ruin, Leike, vier punten. Maar twee combinaties konden alle balken in de lepels houden. De Belg Koen Geerits reed met zijn Emerald van 't Ruytershof-ruin, Quiona van het Lemmenshof, de snelste tijd. Zo liet hij de Zwitserse Morgane Dassio in het zadel van BWP-merrie Quantum (Diamant de Semilly) achter zich. Op vier verscheen nog Stanislav Teder met Conquest du sud Z  

In de 1.30m zorgde Lex Gijsen met zijn Enterntainer-hengst, Lemond, voor Nederlands kleur. Het duo sprong er naar de zesde plaats. De winst was voor de Belg Mathisse Van Loon in de beugels van de Cornet Obolensky-merrie, Cover Lady. Achter hem volgde landgenoot Arno Janssen met de Tauber-ruin, Monchichi. De derde plaats was voor Duitsland, door Thomas Weinberg en Starlight. Iets verder in het klassement, verscheen Niels Bulthuis met Cabousini (Caressini) op tien. 

Lynn Meijers en Lopez Ag (Zambesi) wonnen de 1.20m-proef! Achter hen volgde de 1.30m-winnaar, Mathisse van Loon In het zadel van Victory. Op drie vertegenwoordigde Lindsey Lebens met Actions Sandra PS Nederland. Anneke Gehlen deed het voor de vijfde plaats samen met Kansas-V (Baltic VDL).

Bekijk hier de resultaten