Jos Lansink: "Deurne toonde sterke basis richting Parijs!"

Jos Lansink: "Deurne toonde sterke basis richting Parijs!"

Het Nederlands kampioenschap in Deurne leverde prachtige sport! Een verrassende Hessel Hoekstra. Een bevestigende Grandorado TN N.O.P. en Jur Vrieling die knap brons haalde. "Het is lachen als een boer die kiespijn heeft," klonk Vrieling alsnog wat teleurgesteld.

“Ik ben blij dat Jourdain VDL het zo goed volhoudt. Hij moest in het begin nog wat sterker worden. Ik weet niet waarom ik in de laatste ronde de fout kreeg op de muur. Ik doe wel weer mee richting Parijs."

De bondscoach van de springruiters van TeamNL, Jos Lansink, is tevreden. “Ik heb als bondscoach en als paardensportliefhebber fantastische sport gezien. De beste heeft gewonnen. Ik ben blij dat Greve’s paard Grandorado weer terug is op niveau. Die was er een tijdje uit. Zijn laatste ronde was zelfs de beste van het NK. Respect ook voor Hessel Hoekstra hoe hij het zilver afdwong. Het paard van Jur heeft de hele week heel goed gesprongen. Laten we blij zijn met wat we nu hebben. Daar kunnen we op verder borduren richting Parijs.”


bron: KNHS.nl