Optimaliseer je wedstrijdseizoen met Result Equine

Optimaliseer je wedstrijdseizoen met Result Equine

Het wedstrijdseizoen voor paarden kan soms een uitdaging zijn, vooral als de seizoenen veranderen en de overgang van outdoor naar indoor wedstrijden voor de deur staat. Maar maak je geen zorgen! Result Equine heeft de perfecte oplossingen om jouw paard te ondersteunen en te laten schitteren, ongeacht de omstandigheden.

Kalmeer de zenuwen en verbeter de prestaties


R - STRESS

Dit supplement is ideaal voor paarden die wat extra rust en ontspanning kunnen gebruiken. Met hoogwaardige ingrediënten zoals L-Tryptofaan en Magnesiumcitraat, helpt het jouw paard kalm te blijven, zelfs tijdens stressvolle periodes.


R – STRESS SPORT

Als je op zoek bent naar maximale focus en topprestaties, is dit de juiste keuze. Onze unieke formule bevat niet alleen L-Tryptofaan en Magnesiumcitraat, maar ook thiamine en een volledig scala aan vitamine B om de focus en energie van jouw paard te verhogen. Bovendien hebben we essentiële oliën en kruidenextracten toegevoegd om de prestaties te stimuleren. En het beste van alles: het is dopingvrij en getest door LCH!

Versterk de weerstand van je paard

Wanneer het seizoen verandert, kan de weerstand van je paard worden aangetast door de grillen van de natuur. Ons R-IMMUNITY supplement is de ideale keuze om de weerstand van je paard te versterken en hem terug te brengen naar zijn optimale niveau.

Dit supplement bevat essentiële vitaminen zoals A, E, D, en C, samen met krachtige plantenextracten zoals rode zonnehoed en paardenbloem om de weerstand te verbeteren. Magnesium in citraatvorm en zinkglycinaat bevorderen de aanmaak van afweercellen, terwijl prebiotica de goede bacteriën voeden om de weerstand te verhogen.


Investeer in het welzijn en de prestaties van je paard met Result Equine.