Ontdek je toekomstig springtalent via de Belgian Elite Auction

Ontdek je toekomstig springtalent via de Belgian Elite Auction

 18 knappe veulens en toekomstige springtalenten zijn verzameld in de nieuwe editie van de online Belgian Elite Auction. Een eerste blik op de collectie toont meteen de insteek… springgefokte veulens met potentieel. De 'cherry on top'? Dat zijn de twee prachtige embryos die dit jaar nog geboren zullen worden!


De sport staat centraal dat is zeker zo voor A la Prochaine van ’t Cardosse Z, een mooi bont hengstveulen wiens broer, HAppyboy van de Doornakkers in Amerika op een 1.50m niveau springt.

 

In de collectie vind je zo ook Trésor van ’t Oud Vliegveld Z (Tartufo de Muze x Eurocommerce Toulouse), de broer van Antonia Alfonso’s 1.60m GP-paard, Navano van ’t Oud-Vliegveld.

 

Verder doet ook Apollo van de Molendreef dromen van een rooskleurige toekomst. Apollo is de broer van Julien Gonin’s 1.60m gekeurde hengst, Gigolo v/d Molendreef.

 

Rechtstreeks uit Jorien Livens haar 1.45m paard, Electra van de Dwerse Hagen is El Patron JL Z zonder meer één van de oogappels van ‘hot’ stallion, Ermitage Kalone

 

Liever fan van genetica? Dan werp je ongetwijfeld de blik op Kazjar van 't Vossenhof Z. Een knap merrieveulen uit de zus van VDL Groep Quatro! Of wat dacht u van Alix van de Mispelaereeen merrieveulen uit de moederlijn van Wandor van de Mispelaere! Verder zijn er ook nog veulens uit de moederlijnen van Kashmir van Schuttershof, Amaretto d'Arco, Sea Coast Kashmira, enz.


Maar er is meer, verder zijn er twee knappe embryos die deze zomer nog geboren zullen worden. En dat zijn niet de minste. Een Sexed (merrie) embryo van For Pleasure uit Koriana van Klapscheut en For Pleasure uit Jackpot van 't Hagenhof. Helemaal terug naar Babbe en Usha Van 't Roosakker! 


De online veiling zal aanvangen op 8 juli en eindigen 11 juli

De volledige collectie: Belgian Elite Auction

 

Info & vragen: 

Eros: +32 (0) 468 107 704
Brecht: +32 (0) 471 644 495

info@belgianelite.auction