Equestrian Summer Cup: "De springsport is de laatste jaren geëvolueerd tot een ware belevenis"

Equestrian Summer Cup: "De springsport is de laatste jaren geëvolueerd tot een ware belevenis"

Er staat een nieuwe CSI4* wedstrijd op de agenda. Half juli, van 20 tot 24 juli, wordt Sea Coast Stables in België omgetoverd tot een exclusief CSI4* evenement voor de eerste Grand Prix van de Equestrian Cup Series!

"Het idee is om de sport in de kijker te zetten en de Amerikaanse, Europese en Midden-Oosterse springliefhebbers te verenigen in onze prachtige omgeving ...", zegt Nicolas De Ridder, voorzitter van Equestrian Cup Series.

"De nummer één vrouwelijke springruiter van België, Gudrun Patteet is de gastheer samen met de Sea Coast Stables. Zij weten alles over wat er nodig is voor de paarden, ruiters en grooms om een geweldige show te organiseren. Bovendien hebben ze ervaring met de VIP-sensatie... daarom gaan we er helemaal voor om deze facetten te combineren om de perfecte show te organiseren!"

Paarden en ruiters zijn onze prioriteit

"Het in België gevestigde Sea Coast stables is een topstal die gebouwd is met de focus op het welzijn van paarden en ruiters. Diezelfde focus is onze prioriteit bij de organisatie van deze eerste editie van de CSI4* Equestrian Cup. Vandaag de dag moeten we meer dan ooit de nadruk leggen op het welzijn van paarden en ruiters, het bieden van topsport en entertainment voor de toeschouwers en VIP's..."

Lifestyle en sport gaan hand in hand

 "Maar er is meer. De springsport is de laatste jaren geëvolueerd tot een belevenis. Een bewondering voor paarden en ruiters, maar ook voor lifestyle. Daarom zijn we bijzonder verheugd om het luxemerk Mont Blanc te verwelkomen als een van onze belangrijkste partners. Samen met de andere sponsors en winkels zullen zij zorgen voor een luxe, maar toegankelijke ervaring voor zowel de toeschouwers als de ruiters. Ook andere mooie merken sluiten zich bij ons aan, zoals Hermès."


Voor alle informatie:
www.equestrian-cup.com