"Deze toppers zijn de Grand Prix toekomst..." D-Day voor Champions Of Tomorrow Auction

"Deze toppers zijn de Grand Prix toekomst..." D-Day voor Champions Of Tomorrow Auction

Vanavond sluit de  eerste editie van de Champions of Tomorrow Auction. Benny Naessens en Arnaud Dewaele hebben heel selectief een schitterende  collectie van 15 gereden paarden en 11 embryos samengesteld. Alles om je hippische toekomst te verzekeren!


"Alle paarden zijn zorgvuldig geslecteerd. We geloven 200% in hen potentieel en belang voor de hippische toekomst. We hebben dan ook bij elk paard een langdurige geschiedenis waarbij we ze al enkele jaren opvolgen," vertelt Dewaele. "Bovendien hebben we onze collectie zo breed mogelijk gemaakt. Of je nu als professioneel een toekomstig Grand prix paard zoekt of een winnend amateur paard... we've got you covered!"


Niet alleen de paarden, maar ook de embryos doen dromen van een mooie hippische toekomst. "Net als bij de paarden voorzien we een maximale transparantie zodoende de kopers perfect weten welke kwaliteit en toekomstig talent ze in huis halen."


Even de spotlights op de 6-jarige Royale (Diamant de Semilly x Spartacus TN). Deze donkere BWP-merrie is een 'freak of nature!' Zonder twijfel een toekomstig Grand Prix paard! 

Of wat dacht je van Nelson (Jardonnay VDL x Quasimodo vd Molendreef)? Deze 5-jarige ruin imponeert en zal eveneens op een Grand Prix niveau schitteren in de toekost!

 Op zoek naar een powerhouse? Dan valt de blik op de 5-jarige Antares (Aimar van het Polderhof x Darco).  Antaras heeft niet alleen een enorm vermogen, maar ook heel wat vertrouwen in de ruiter!

 

 

Uitzonderlijke hippische toekomst!

 

Investeren op lange termijn? Dan ligt de focus op de uitzonderlijke embryos in de collectie.


Chacco-Blue x Marianneke DW, Grootmoeder is de zus van Cassini I en Cassini II

[FILLY] Chacco-Blue x Chantilly de Lassergut, Moeder sprong 1.55m, Grootmoeder sprong 1.50m. Een gouden combinatie!
-
 Ermitage Kalone x Chartreuse v't Kapelleke,  Belgisch kampioen Ermitage Kalone gecombineerd met de moederlijn van de 1.60m springende Helix du Seigneur!

 

Nuttige info!

 

Online veiling van 11 -13 november,2023
Gratis registratie om te bieden is noodzakelijk

Ontdek de collectie
Paarden kunnen getest worden na afspraak: 
Whatsapp us (click here)