Koos de Ronde wint Nederlands Kampioenschap vierspannen in Beekbergen

Koos de Ronde wint Nederlands Kampioenschap vierspannen in Beekbergen
Afgelopen weekend stond het Paardenspektakel CAI Beekbergen op het Riant Equestrian Centre op het programma. Op dit mooie terrein wist zich een groot publiek te verzamelen om te genieten van de Nederlandse Kampioenschappen vierspannen die hier werden verreden.

Onder luid gejuich zien we hoe daar Koos de Ronde zoals na gisteren de verwachting al was naar de winst rijdt. Hij wist een totaal van 141.34 punten bij elkaar te rijden en ging daarmee ruimschoots aan de leiding. Hij bleef voor op Mark Weusthof die hier met het vierspan van Stichting Twents Vierspan naar de tweede plaats rijdt met een totaal van 160.08 seconden. Zij sponsoren al 27 jaar lang het vierspan voor de familie Weusthof, waarvan nu al ruim 20 jaar voor Mark. Ook de familie De Ronde houdt de winnaarsmentaliteit in de familie, zo zien we op een derde plaats Peter de Ronde met 165.83 die daarmee dus op brons eindigen.

Edwin van der Graaf noteerde de vierde plaats, gevolgd door een vijfde plaats van Hans Heus.

[caption id="attachment_168856" align="alignnone" width="720"] Ambassadeur van het bestuur van de KNHS Bert van Wanrooij feliciteert Koos de Ronde[/caption]

[caption id="attachment_168849" align="alignnone" width="1200"] Koos de Ronde - WvDfoto's[/caption]