Sublieme overwinning voor Kevin Jochems in Grote Prijs Ierland

Sublieme overwinning voor Kevin Jochems in Grote Prijs Ierland
In Ierland is het in Dublin niemand minder dan Kevin Jochems die de Grote Prijs van Ierland op naam weet te schrijven. In deze vijfsterren 1m60 rubriek die meetelt als kwalificatie voor zowel Tryon als Rotterdam vliegt hij in de zevenkoppige barrage naar een tijd van 40.93 seconden. We zien Jochems gedurende het hele weekend al terug in de prijzen, maar vandaag kon niemand aan zijn tijd tippen dankzij de elfjarige KWPN-er Captain Cooper (v. Namelus R).

Hij bleef daarmee ruimschoots voor op Alexis Deroubaix die met Timon d'Aure (v. Mylord Carthago) de tweede plaats voor zijn rekening nam in 41.31 seconden. De in België gevestigde Italiaan Lorenzo de Luca zadelde vanmiddag de BWP-er Irenice Horta (v. Vigo D Arsouilles) met wie hij derde werd in 41.55 seconden.

Adrienne Sternlicht was vervolgens goed voor een vierde plaats met Cristalline (v. Cristallo 1), gevolgd door een vijfde plaats van Bertram Allen en zijn Molly Malone V (v. Kannan).

Ook Angelique Hoorn kwam aan de start met een Namelus R nakomeling. Zij en haar Brego R'N B noteerden de zevende plaats met 8 strafpunten in 40.40 seconden.

Klik hier voor alle resultaten