Bied nu op jouw toekomstig springtalent op de Eye of The Master veiling!

Bied nu op jouw toekomstig springtalent op de Eye of The Master veiling!

Het bieden voor de Eye of the Master veiling is in volle gang! De fantastische collectie getalenteerde jonge springpaarden zal morgenavond live op CSI Lier hun kunde vertonen tijdens de afsluiting van de veiling. Haal uw portefeuille alvast boven en investeer nu in het mooiste kerstcadeau van uw leven ...

Het einde van de live en online veiling van Eye Of The Master staat morgen, zaterdag 17 december, gepland op het Azelhof, met in de aanbieding verschillende jonge springpaarden met veel potentie.

Zo kunt u uw kans wagen met de ervaren zevenjarige Chepetto vh Bergerhof (Casall x Aloube Z). De ruin verzamelde al meerdere prijzen op internationaal youngster tour niveau. Ook de zesjarige Chatirella PS (Exelero 2 x Cartogran) droomt van een sportief 2023. De jonge merrie heeft al meerdere internationale wedstrijden achter de rug en komt eveneens uit dezelfde moeder als Harry Allen's 1.45m ruin, Calisto Blanc. Op zoek naar een vrijwel zeker vooruitzicht voor de grote sport? De spectaculaire 6-jarige merrie Gentille (Cornet Obolensky x Diamant de Semilly) heeft het vermogen, de voorzichtigheid en de instelling van een echte winnaar!

Bij de vrijspringers valt het oog meteen op de 2-jarige Ufelini van 't Rusa (Farfelu de Muze x Tangelo vd Zuuthoeve). De BWP-hengst toont een solide en krachtige sprong.

Ontdek de collectie HIER online.


Nuttige informatie

Live veiling: 17 december 2022

Locatie: Azelhof, Lier

Toegang: GRATIS

Reserveren voor proeven kan bij Jonas De Bock, Tim Van Hal en/of Jan Claeys.

Wilt u liever online bieden? Dat kan, maar gratis registratie is vereist. Registreer HIER.