Kristian Houwen start ochtend bij Peelbergen met brons

Kristian Houwen start ochtend bij Peelbergen met brons

Kristian Houwen startte zijn ochtend in Kronenberg met eenzelfde resultaat als hetgeen waarmee hij gisteren avond onder de wol kroop, een brozen klassering! Samen met de 6-jarige KWPN merrie Litello (Harley) haalt hij zo al twee op twee.

Het 1.20m hoge tweefasen parcours werd door zestien combinaties zonder fouten doorlopen, waarvan de Belg Pieter Kenis in het zadel van Obeisse de Regor (Quidam de Revel II Z) als enige de chrono onder 31 seconden wist te stoppen. Met een tijd van 31.29 seconden mocht de Duitse Antonia Ercken op de rug van de 12-jarige KWPN merrie Falitha Sheila (Zambesi TN) als tweede in de prijsuitreiking aansluiten. Als laatste om nog met minder dan 32 seconden op de klok te finishen, volgde Kristian Houwen in het zadel van de bruine merrie Litello als derde op het podium.

Ook Stephanie Gog sprong nog in de prijzen. Zij stuurde de KWPN ruin Dolando naar de vijfde plek, achter Qinyu Pang uit China met de 7-jarige Cornet Obolensky dochter, Henriette.

Vind de volledige uitslag van de 1* 1.30m ochtendrubriek HIER.

Zege voor Laeticia Schreinemachers in 1* avondrubriek Peelbergen

Gisteren avond slaagde Laeticia Schreinemachers er nog in om de dag af te sluiten met een laatste Nederlandse overwinning. Ze stuurde de KWPN ruin Hermes-Blue (Mr Blue) net twintig honderdsten sneller door het 1.10m parcours dan de Belgische Aurelia Guisson in het zadel van Quidorada vh Legitahof Z (Quidam de Revel). Kristian Houwen sloot ook hier al de top drie af met de KWPN merrie Litello.

Vind de volledige uitslag van de 1* 1.10m avondrubriek van gisteren HIER.