Dawan's Auction pakt uit met enkele kleppers in tweede, exclusieve online veiling

Dawan's Auction pakt uit met enkele kleppers in tweede, exclusieve online veiling

Vorig jaar organiseerde het team van Dawan's Auction een bijzondere online veiling met zeldzame en uitstekende embryo's. Het was een unieke kans voor iedereen in de showjumpingwereld om een "toekomstige ster" te bezitten. Het team heeft sindsdien niet stilgezeten en heeft opnieuw zorgvuldig embryo's geselecteerd die uitblinken en talent doorgeven! 

Het evenement wordt geleid door Dawan Sport Horses, bekend om topbloedlijnen. Op 6 en 7 oktober 2023 eindigt de veiling met 25 embryo's, een fokmerrie en een jonge springmerrie.

Streng selectieproces om topkwaliteit te garanderen

Ons selectieproces voor de veilingembryo's van Dawan was uitzonderlijk nauwgezet, waarbij we ons richtten op enkele belangrijke factoren die als leidraad dienden voor onze keuzes:

  • Het vermogen om uit te blinken op het hoogste niveau.
  • Het vermogen om talent door te geven en een bewezen geschiedenis van uitmuntendheid in familieprestaties. 

"Hoe unieker, hoe beter"

Hoogtepunten zijn een embryo van Centa de Muze, één van de beste fokmerries ter wereld met de prestigieuze Rolex Grand van Spruce Meadow Candy op haar palmares, maar ook een embryo van de moeder van Caracole de la Roque, de beste sportmerrie van 2022 staat tussen de lijst. Ook is er een 3-jarige merrie uit Quasibelle du Seigneur en een geweldige fokmerrie, Really La Silla.

Mis deze kans niet - Registreer via de website en ontdek de collectie!

De helft van de catalogus is in privébezit van Dawan Sport Horses, de andere helft komt van gewaardeerde partners in samenwerking met Genesis Horse Breeding, een permanente catalogus van geïmplanteerde embryo's die ethische fokkerij en beperkte productie bevordert.

Aarzel bij vragen zeker niet om contact op te nemen!