Mel Thijssen houdt Jur Vrieling achter zich in Big Tour Wiener Neustadt

Mel Thijssen houdt Jur Vrieling achter zich in Big Tour Wiener Neustadt

Op Oostenrijkse bodem hebben de Nederlandse combinaties hun start alvast niet gemist. In de Big Tour kleurde het podium overwegend Nederlands met Mel Thijssen en Jur Vrieling in de top drie. 

De Big Tour stuurde de ruiters en hun paarden over 1.45m hoge hindernissen. Mel Thijssen stuurde de tienjarige Imodo (Quasimodo Z) zonder fouten naar de finish en was met 59,26s goed voor de tweede plaats. Jur Vrieling zat hen in het zadel van Griffin van de Heffinck (Castelino van de Helle) op de hielen maar besloot met een tijd van 59,47s op drie. De winnende tijd van 58,23s kwam op naam van Dieter Köfler en Lebouche (Levistano). Mans Thijssen kon op de rug van Hello (Ambler Gambler) naar de achtste plaats springen.

De Small Tour had de hindernissen dan weer op 1.25m hoogte staan. Ook hier was het Jur Vrieling die zijn stempel kon drukken en met Korlando de Trebox (Kannan) naar de zesde plaats sprong. In de rubriek voor jonge paarden had Vrieling een ander fokproduct van de Trebox onder zich en werd hij derde op Korada de Trebox (Kannan). Mel Thijssen was op Cobalt de Quelennec Z (Cornet Obolensky) hier goed voor acht.


Resultaten