Van der Meer en Huijbregts rijden op het podium in GPS Wargeemn

Van der Meer en Huijbregts rijden op het podium in GPS Wargeemn

In Waregem wordt er nog steeds op CDI3* niveau gereden. De laatste rubriek die vandaag op het programma stond, was de Grand Prix Special. De Belgische Larissa Pauluis won ook vandaag. Ze slaagde er dit weekend al enkele keren in om de overwinning op haar naam te schrijven en die prestatie deed ze dus graag nog eens over. Dit keer reed ze Flambeau (v. Ampere) naar de overwinning met een totaalscore van 73,298%. De werd door de jury unaniem als winnares aangeduid. 

Patrick van der Meer volgde met Sephora S (v. Sir Donnerhall II Old) op de tweede plaats. Hun Special werd door de jury met een totaal van 70,255% beloond. Voor Jill Huijbregts en Enzos Armani (v. Tuschinski) was er een derde plaats. Zij kregen een score van 69,383% achter hun naam. 

Aleksandra Makasakova (Bojengels) en Josephine Mairate (Baltimore).

In de Intermediate I van de CDI3* reed Laura Luyten naar de overwinning. Zij scoorde in het zadel van J2I Lamborghini (v. Bravour B) een totaal van 70,029%. Flore de Winne nam zowel de tweede (Flynn) als de derde (Basali) plaats mee naar huis. Ze scoorde respectievelijk 69,941% en 69,529%. 

Marie Louise Moerings (Indo) en Naomi Nouwen (Frevo) waren goed voor de vierde en vijfde plaats.

In de Teamcompetitie voor pony's zorgde Morgan Walraven voor een Nederlandse overwinning. In het zadel van Devill's Kiss Naoni (v. Don Cremello du Bois) reed ze naar een totaalscore van 71,886%. Tessa van Hemert en Million Dollar Girl (v. Orlando) eindigden op de tweede plaats. Zij scoorden 71,057%. Joanne Neidhöfer (Pearcy's Popeye) en Djuli van Winden (Vlagberg's Champion) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten