De Peelbergen: Lammers verzekert Nederlandse overwinning in avondrubriek

De Peelbergen: Lammers verzekert Nederlandse overwinning in avondrubriek

In De Peelbergen werd de dag zonet afgesloten met een 1m45 rubriek van de CSI2* competitie. In deze rubriek kwamen 44 ruiters van start, negen van hen slaagden erin de nul te behouden in het basisparcours. Een barrage met vijf moest dus uitsluitsel bieden. In die barrage verzekerde Joy Lammers een Nederlandse overwinning. Zij reed First Boy BB (v. Hamlet) foutloos rond en klokte af in 33,39 seconden. 

Abdurakhmon Abdullaev en Go For It B (v. O'Brien) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 33,96 seconden. Juan Pablo Mussini en Parabell Jmen maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 33,97 seconden. 

Patrick Jonkmans (Kamiel van het Langwater) en Philip Houston (Chacco's Girl) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Niels Tacken kon zich met Cordis Totalis Z (v. Comilfo Plus Z) op de twaalfde plaats klasseren. 

Klik hier voor de resultaten

Bij de 7-jarige paarden zorgde Niels Kersten voor de beste Nederlandse prestatie. Hij reed Thuur Z (v. Tyson) naar de tweede plaats. Het duo sprong een foutloze ronde in 30,19 seconden. Ruben Romp reed op zijn beurt Jandino (v. Dexter R) naar de tiende plaats. Voor Bart van der Maat en Je Happy Lina was de twaalfde plaats weggelegd. 

Klik hier voor de resultaten