Oranje boven bij de Grand Prix U25 in Lier

Oranje boven bij de Grand Prix U25 in Lier
Tijdens de  Grand Prix U25  vanavond op het CDI in Lier waren het de Nederlandse combinaties die zich van hun beste kant lieten zien. De winst in de rubriek voor ruiters en amazones van 16 tot en met 25 jaar ging naar Jill Huybregts, maar ook de derde plaats ging naar Oranje met Chaneequa Dam

In december won deze 22-jarige amazone ook al de Grand Prix Freestyle U25 in Roosendaal en deze avond was ze wederom de beste. Huybregts stuurde haar bruine KWPN ruin Zamacho Z (v. Rousseau) in een sterk gereden proef naar een totaal score van 69.186%. De Duitse Anna-Christina Abbelen werd tweede met Henny Hennessy (v. Hofrat). De jury gaf hen een score van 67.884%. Brons was opnieuw voor Nederland met Chaneequa Dam behaalde die met de Krack C nakomeling Emerio’s Ureka de mooie score van 67.628%  neerzette.

Verder in de top vijf zagen we de Deense Julie Dankau met Overgaards Lawell (v. Weltjunge) en de Britse Bobby Hayler met Valentino (v. Welt Hit II). De jury gaf hen scores van 67.372% en 67.116%.

Morgen staat er een drukke dag op de planning. Met maar liefst vijf proeven op het programma wordt het zeker en vast een top dag in het Azelhof te Lier.

Klik hier voor de resultaten.

Jill Huybregts_Zamacho Z_LierJill Huybregts_Zamacho Z_Lier (2)Anna-Christina Abbelen_Henny Hennessy_LierChaneequa Dam_Emerio's Ureka_Lier