Julie De Deken: "Ik heb een goed gevoel over gehouden aan mijn laatste training"

Julie De Deken: "Ik heb een goed gevoel over gehouden aan mijn laatste training"
De Antwerpse amazone Julie De Deken is deze week onze gastblogger van dienst. Zij is de enige dressuur amazone die in Doha de Belgische driekleur vertegenwoordigd. In deze derde BLOG blikt zij terug op haar taatste trainingsdag.

Het is vandaag de laatste dag voor de wedstrijd. Weer heb ik lekker genoten van de zon en het zwembad om dan om 13u30 richting Lucky te gaan. Helemaal gevlochten, klaar om de vet check te lopen. Samen hebben we eerst nog een wandelingetje gedaan in de heerlijke zon. Net zoals alle andere keren heeft hij zich weer voorbeeldig gedragen. Zoals het een echte gentleman betaamt.

Daarna was het even wachten geblazen om op voorgeschreven uur weer in de hoofdring te kunnen trainen. Wat gaf hij een heerlijk gevoel vandaag. Dat geeft me na een iets mindere training gisteren weer enorm veel vertrouwen om morgen te knallen. Ik kijk er enorm naar uit om weer rond deze ring te kunnen rijden en met een happy gevoel de proef te starten.

Allemaal duimen morgen: als zevende moeten we de ring in en de proef begint om 13u45. Thumbs up en Lucky en ik doen ons best om ons Belgenlandje met trots te verdedigen!

Nu ga ik lekker genieten van een lekkere BBQ-night in het hotel met oh ja, een lekker glaasje wijn.

Blog dag 3 (1)Blog dag 3Blog dag 3 (4)