IJsbrand Chardon genomineerd voor Telesport Publieksprijs

IJsbrand Chardon genomineerd voor Telesport Publieksprijs



De maand februari was de maand van de schaatsers en dan Jorien ter Mors en Sven Kramer in het bijzonder. Beiden wonnen tijdens de WK afstanden twee keer goud en krijgen voor de TELESPORT Publieksprijs alleen concurrentie van IJsbrand Chardon, die al jaren aan de wereldtop staat en ditmaal de finale van de Wereldbeker vierspannen met goud wist te bekronen.





 Dit trio steekt er bovenuit na een maand waarin de Nederlandse topsport opnieuw grossierde in medailles.



De winnaar van de Publieksprijs februari ontvangt van Corendon Vliegvakanties een geheel verzorgde vakantie voor twee personen in Europa. Deze prijs mag de sporter schenken aan iemand die een belangrijke rol in zijn carrière heeft gespeeld, maar ook aanwenden voor eigen gebruik.

Voor het publiek zijn er eveneens mooie prijzen te winnen. Kies daarom op telesport.nl uw sporter van de maand. U maakt dan kans op overnachtingen voor twee personen in het Corendon Vitality Hotel in Amsterdam.

De Publieksprijs is gekoppeld aan de Telesport Index, waar vaste criteria de gunfactor uitbannen die bij het Sportgala vaak tot discussie leidt. Maar omdat de ene prestatie de andere niet is, krijgt u via telesport.nl toch de kans om maandelijks uw favoriet te kiezen. Aan het einde van het jaar kiest het publiek uit de twaalf maandwinnaars de Publieksprijs 2016.

Genomineerden Publieksprijs
Februari 2016

Jorien ter Mors

2 x Goud WK afstanden (1000 en 1500 meter)

Sven Kramer

2 x Goud WK afstanden (5 en 10 km)

IJsbrand Chardon

Goud Wereldbeker vierspannen

 

Stemmen doe je hier.